Badge "50 years of speedway in Rovno"

8 травня 2018 р.

Віталію ШИЛУ - 77 років!

Першому рівненському гонщику, хто виступав на знаменитому лондонському стадіоні "Уемблі" - Віталію ШИЛУ, сьогодні, 08 травня 2018 року, виповнюється 77 років!!!


На фото: під час зустрічі ветеранів рівненського спідвею. Рівне. Мототрек. 11 червня 2012 року.



На фото: Віталій Шило під час презентації буклета про свою спортивну кар'єру. Рівне. Рівненський обласний краєзнавчий музей. "Музейні гостини". 27 травня 2012 року.


На фото: одноклубники - Анатолій Грузінцев та Віталій Шило. Львів. 13 червня 2012 року.


На фото: одноклубники - Сергій Лятосінський та Віталій Шило. Львів. Стадіон СКА. 13 червня 2012 року.


На фото: одноклубники - Віктор Вінцкевич та Віталій Шило. Львів. 13 червня 2012 року.


На фото: Віталій Шило та Володимир Трофимов. Рівне. Мототрек. Після тренування. 07 червня 2012 року.

...У 1964 році Віталій Шило вдруге виступав в особистому чемпоінаті світу. Один з чвертьфіналів відбувся у столиці Хорватії - Загребі. Тоді, 10 травня 1964 року, гонку виграв польський гонщик Анджей Виглєнда, здобувши комплект - 15 пунктів. Лише йому програв Віталій Шило, і з 14 очками посів 2-е місце та право стартувати у півфіналі особистого чемпоінату світу у Львові. Третє та четверте місця у Загребі також посіли наші гонщики - одноклубники Віталія Шила по львівському СКА - Геннадій Куриленко та Костянтин Кришталь. Причому остаточний розподіл місць вирішився у додатковому заїзді між ними, адже після основної серії заїздів в обох було по 12 очок. Куриленко виявися сильнішим, і посів 3-є місце, Кришталь - 4-е.

За 2-е місце у Загребі Віталій Шило отримав ось цей Кубок, котрий зберігається у сімейному музеї:



Від імені ветеранів рівненського спідвею та від себе особисто вітаю Віталія Олександровича ШИЛА з Днем народження! Бажаю цому міцного здоров'я, довгих років життя та нових зустрічей на рідній землі!

Немає коментарів: