Badge "50 years of speedway in Rovno"

10 грудня 2016 р.

Засідання Рівненського обласного осередку ФМСУ. 10 грудня 2016 року.

10 грудня 2016 року у приміщенні Рівненської обласної організації ТСОУ під головуванням керівника Рівненського обласного осередку Федерації мотоциклетного спорту України Миколи Косинського відбулося її засідання:



На ньому були присутні 15 осіб, в тому числі, і судді Рівненської обласної суддівської колегії.

На порядок денний було винесено 5 питань:
1. Обговорення календарного плану змагань на 2017 рік.
2. Обрання кандидатури до складу бюро ФМСУ.
3. Забезпечення суддівства змагань у 2017 році.
4. Обрання кандидатури делегата Рівненського обласного осередку на конференцію ФМСУ 17 грудня 2016 року.
5. Внесення змін до Статуту Рівненського обласного осередку ФМСУ.

Миколою Косинським коротко було озвучено підсумки сезону 2016 року та повідомлено про заплановані змагання на мототреку у 2017 році, зокрема було проінформовано присутніх про змагання з автоспідвею відповідно до поданої заявки директора АК "MIR" (Рівне) Сергія Пелешка. Він планує провести у Рівному 4 змагання з автоспідвею: 2 гонки у березні-квітні 2017 року та 2 гонки у жовтні 2017 року.



Також Микола Косинський повідомив, що на рівненському мототреку у 2017 році буде проведено особистий чемпіонат Рівненської області серед юнаків та юніорів, у якому стартуватимуть юні вихованці дитячих секцій спідвею.

Сергій Головня повідомив про плани ГО КВРС на 2017 рік, і це мають бути:
1) гонка особистого чемпіонату України (квітень 2017 року);
2) гонки в рамках SFC (Speedway Friendship Cup), 10-11 червня 2017 року;
3) гонка наприкінці червня - на початку липня 2017 року;
4) традиційна гонка у серпні 2017 року;
5) гонка у жовтні 2017 року.
Ще одні змагання можливі до проведення, але це питання поки що у планах і їх озвучувати немає підстав.


По другому питанню порядку денного Миколою Косинським було запропоновано ввести до складу бюро ФМСУ Сергія Головню - керівника ГО КВРС, за цю пропозицію присутні проголосували одноголосно.

Третє питання - суддівство. 
Михайло Нечаєв, який був присутній на суддівському семінарі у Києві, що проходив 03-04 грудня 2016 року у Києві, розповів про вимоги ФМСУ щодо суддівства та питання щодо створення у Федерації технічної комісії. 
На сьогоднішньому засіданні було обговорено кандидатури представників Рівненського обласного осередку та одноголосно проголосовано рекомендувати включити до складу цієї комісії трьох представників Рівненської області:
суддю Національної категорії Тараса Мисливого;
суддю І категорії Михайла Нечаєва;
суддю І категорії Віталія Марчука.


Також було підтримано пропозицію про направлення до ФМСУ клопотання про присвоєння звання судді І категорії Анатолію Павловичу Жабчику, котрий вже не один рік судить змагання зі спідвею у Рівному, Червонограді та Вознесенську.

Після цього Микола Косинський вручив посвідчення судді І категорії Віталію Марчуку (звання було присвоєно ще на початку року):



Четверте питання порядку денного - вибори делегата на конференцію ФМСУ, що відбудеться через тиждень - 17 грудня 2016 року (згідно Статуту ФМСУ - 1 кандидат, який матиме право 2 голосів).
Одноголосно була підтримана кандидатура голови ГО КВРС Сергія Головні.

Микола Косинський повідомив, що було отримано Свідоцтво № 114, видане управлінням молоді та спорту Рівненської ОДА про те, що єдиним органом, який має право представляти інтереси та проводити змагання з мотоциклетного спорту на території Рівненської області, є Рівненський обласний осередок ФМСУ (це в контексті розколу, що стався у зв'язку з утворенням МАУ):


Останнє питання - внесення змін до Статуту обласного осередку у зв'язку зі змінами у податковому законодавстві та законодавстві щодо громадських організацій.

Було озвучено зміни до Статуту та проголосовано за їх внесення.

Наостанок, окремі різні питання (не для преси) та фото на пам'ять:







2 коментарі:

Foya сказав...

З цього всього можна зробити такій собі висновок, що
- ТСОУ вкотре планує свій дохід на 2017р.
- ФМСУ вкотре не планує нічого.
- AК "МІР" вкотре планує зорати доріжку на весні та восени.
- і тільки ГО КВРС та її керівник вкотре планує СПІДВЕЙ!!! та його РОЗВИТОК. І тількі вони одні (крім того, що вже багато зробили),вже, роблять ремонт доріжкі, думають над отриманням ліцензії, оновленням бортів та спец інвентарю, для проведення змагань зі спідвею на стадіоні технічних видів спорту в Рівному у сезоні 2017р.

Gorka сказав...

Щось все вкотре, Foya? Недавно зареєструвався?