Badge "50 years of speedway in Rovno"

4 вересня 2016 р.

Рівняни у Тарнуві. 31 липня 2016 року. Польська Екстра-ліга. Unia Tarnów - Get Well Toruń 31:58.

Кінець липня для багатьох з нас запам'ятався спекою, відзначенням чергової річниці Хрещення Київської Русі - України, хтось 31 липня святкував День працівників торгівлі, а найвідданіші рівненські фанати спідвею вирушили до Тарнува. 


Там майже "мертва" місцева "Унія" зустрічалася з одним з лідерів - командою Get Well Toruń.


Анатолія, напевне, знають всі рівненські уболівальники: це він у півфіналі Кубка Європейських чемпіонів (командного) у Рівному у 2009 році здійснив легкоатлетичний пробіг доріжкою (і не тільки) мототреку  з Українським прапором "Україна Рівне" та був зупинений Беркутом. Потім при підтримці глядачів та окремих представників влади прапор було повернуто і нагородження відбулося на фоні цього прапору:





Анатолій, Андрій та Сергій, відомий справжнім фанам спідвею як OWEN, з дружинами, вирушили до Тарнува. І звичайно, взяли з собою легендарний прапор:



Подивилися спідвей, незважаючи на всі примхи погоди гонка відбулася:






А ще Сергій подарував мені програмку гонки з автографами лідерів гостей і Гран-Прістів: Грега Хенкока, Кріса Холдера та Мартіна Вацуліка. За що я йому дуже вдячний:











Побачили Тарнув, отримали шалену масу позитивних вражень та привезли цілий фотозвіт про свою мандрівку.

У музеї Тарнува зустріли відомого статистика тарнувського спідвею, з яким мені довелося познайомитися у минулому році в Любліні на фіналі чемпіонату світу серед юніорів, і Роберт Нога сфотографувався з нашими рівнянами :


Тоді в Любліні ми з ним обмінялися тим, що мали: я подарував йому буклет про Ігоря Марка, а він мені свою чергову книгу "Лексикон тарнувського спідвею":



Мандрівка містом наступного дня принесла нашим землякам велику радість та незабутні враження:





















Але головним залишається спідвей:


І наші друзі вже замовили квитки на передостанній етап Гран-Прі 2016 року і збираються до Торуня. А кажуть (у Бидгощі), що Торуня немає на мапі! Вони помиляються!

P.S. Велика подяка Андрію за фото, а Сергію - за програмку!!!


Немає коментарів: