Badge "50 years of speedway in Rovno"

13 червня 2020 р.

Михайлу КОРШАКОВУ - 58!

„Спілка ветеранів мотоспорту” при громадській організації „Клуб вболівальників рівненського спідвею” вітає з Днем народження одного з ветеранів рівненського спідвею Михайла Євгеновича КОРШАКОВА, якому сьогодні, 13 червня 2020 року, виповнилося 58 років!


Михайло Коршаков активно займався мотоспортом наприкінці 70-х - на початку 80-х років минулого сторіччя. 


На фото (з особистого архіву Михайла Коршакова): тренування на ровенському мототреку. 20 липня 1980 року.

У 1980 році став бронзовим призером чемпіонату Ровенської області у мотогонках по льодовій доріжці.

Після призиву на строкову військову службу регулярно виступав у 1982 році у складі червоноградського „Будівельника”, з яким став тоді переможцем першої зони першої ліги командного чемпіонату країни та учасником фінального турніру за вихід до вищої ліги радянського спідвею в Елісті. 


На фото (з особистого архіву Михайла Коршакова): командний чемпіонат СРСР, перша ліга, 1-а зона. „Будівельник” (Червоноград)  „Лтава” (Полтава). 14 червня 1982 року. Сьомий ліворуч № 2 Михайло Коршаков.


У тому ж 1982 році в особистому чемпіонаті України, що відбувся 25-26 вересня у Червонограді, Михайло Коршаков посів 8-е місце. 

Михайло Коршаков є одним із найактивніших учасників ветеранського спідвейного руху, він регулярно підтримує свою спортивну форму, займаючись дайвінгом, та залишається завжди скромною людиною і надійним другом.

Вітаємо Михайла Євгеновича КОРШАКОВА з Днем народження!

Бажаємо міцного здоров’я, щастя, успіхів у всіх його справах, нових перемог у житті та спорті!

Немає коментарів: