Badge "50 years of speedway in Rovno"

9 серпня 2021 р.

Михайло НЕЧАЄВ - новий голова Рівненської обласної колегії суддів по мотоспорту!

У п’ятницю, 23 липня 2021 року, у приміщенні обласного ТСОУ, відбулося засідання Рівненської обласної колегії суддів з мотоспорту (далі – РОКС), на яке були запрошені всі рівненські судді (на сьогоднішній день це – 27 осіб), керівники клубів та голова обласного осередку Федерації мотоциклетного спорту України Микола Косинський.

На засідання змогли прибути 17 суддів: 5 суддів НК – Петро Повшук, Юрій Бєлощук, Станіслав Бєлощук, Тарас Мисливий, Петро Семенович; 5 суддів І категорії – Віталій Марчук, Сергій Кардаш, Михайло Нечаєв, Сергій Головня, Сергій Войтюк, 7 суддів ІІ категорії – Сергій Трикіша, Юрій Радчик, Ігор Соколовський, Павло Сакур, Олександр Кутик, Олексій Циганков та Роман Басюк.

На повістку денну зборів було винесено два питання:
1. Розгляд заяви голови РОКС, судді Національної категорії Петра Аркадійовича Повшука, про припинення повноважень голови РОКС за станом здоров’я.
2. Обрання Президії РОКС та її голови.

Виступив Петро Повшук, який повідомив про те, що за станом здоров’я він не може повноцінно виконувати обов’язки Голови РОКС, і просить припинити його повноваження. Збори погодилися з цим і всі одноголосно (16 осіб) проголосували „за”. Після цього всі подякували Петру Аркадійовичу за багаторічну суддівську діяльність (32 роки) та понад 8 років на посаді голови обласної колегії суддів!


Потім було обрано Президію РОКС у кількості 7 осіб, котра мала обрати вже голову РОКС:

Суддя І категорії Василь Юзепчук (Острог).
Суддя І категорії Сергій Войтюк (Рівне).
Суддя І категорії Михайло Нечаєв (Рівне).
Суддя Національної категорії Станіслав Бєлощук (Рівне).
Суддя Національної категорії Юрій Бєлощук (Рівне).
Суддя І категорії Сергій Головня (Рівне).
Суддя І категорії Анатолій Жабчик (Рівне).

Далі Президія залишилася лише у своєму складі для обрання голови РОКС. Через деякий час було повідомлено, що новим головою було обрано Михайла Нечаєва, з чим ми всі його вітаємо!

Немає коментарів: