Badge "50 years of speedway in Rovno"

21 липня 2023 р.

Пам'яті Костянтина ГНІТЕЦЬКОГО...

Не хочеться вірити в те, що Кості вже немає.

Він загинув 16 липня 2023 року у Луганській області, боронячи Україну від ворога...

Тихий, спокійний, професіонал своєї справи як оператор і фотограф, Костянтин майже завжди залишався в тіні, за кадром.




Він неодноразово знімав змагання зі спідвею у Рівному. Пам'ятаю день міста 2019 року, коли відкривали скульптуру спідвеїсту поруч з мототреком. Костя там працював, знімав, йому це подобалося і він вмів це робити майстерно.


Того ж року відзначали 60-річчя рівненського спідвею, і творчому дуету та подружжю - Оксані Фусик і Костянтину Гнітецькому, з ініціативи голови правління ГО "Клуб вболівальників рівненського спідвею" Сергія Головні, випала честь створювати відеофільм з нагоди цього ювілею. 
Авторами сценарію стали Оксана Фусик і Сергій Головня, а зйомку та монтаж здійснив Костянтин Гнітецький. 
Ви можете подивитися відеофільм за посиланням:


Хочу доповнити слова Олексія Бухала, котрий вчора, висловлюючи співчуття родині та близьким Костянтина, згадав цикл історико-краєзнавчих програм "Так було". Скільки він їх створив разом з творчою командою, коли Костя працював в РДТРК!

Серед них одна, присвячена спідвею - про Ігоря Марка, що вийшла з нагоди 50-річчя нашого гонщика у 2015 році, котрий став серед гонщиків колишнього СРСР єдиним чемпіоном світу серед юніорів у 1986 році. 
Ось ще одне посилання для перегляду:




Спочивай з Богом, дорогий наш колего...

Вічна пам'ять...

2 коментарі:

Анонім сказав...

Також 6 грудня 2019 року Оксана Фусик і Костянтин Гнітецький на замовлення рівненського Клубу вболівальників спідвею та КЗ «РМСТК» змонтували відеоролик «Гімн рівненського спідвею»

Анонім сказав...

https://www.youtube.com/watch?v=mfjFvbvlmp0