Badge "50 years of speedway in Rovno"

15 березня 2020 р.

Презентація книги "Рівненський вознесенець Анатолій ЖАБЧИК". Серія "Антологія рівненського спідвею". Випуск № 54. Рівне. 14 березня 2020 року.

14 березня 2020 року у приміщенні Рівненської обласної організації ТСОУ відбулася презентація книги із серії "Антологія рівненського спідвею", присвяченій спортивній кар'єрі вихованця вознесенського спідвею Анатолія Павловича ЖАБЧИКА




У книзі (випуск № 54) коротко розповідається про спортивні досягнення триразоваого чемпіона СРСР у командному заліку у складі команди "Сигнал" (Ровно) (1985-1987 рр.), чемпіона України в особистому заліку 1986 року, триразового чемпоіна України серед юніорів (1977-1979 рр.), майстра спорту СРСР з мотоциклетного спорту, Анатолія ЖАБЧИКА.

Небагаточисельна спідвейна спільнота, котра завітала на цю подію, змогла особисто долучитися до дійства, привітати Анатолія ЖАБЧИКА та отримала у подарунок книгу з його автографом!

Серед ветеранів рівненського спідвею були присутні: сам герой книги Анатолій Жабчик, а також Борис Фідрус, з Червонограду приїхав перший тренер Анатолія Жабчика - Анатолій Павлович Миронов, Петро Брицюк, Володимир Тобіяш, Ігор Звєрєв та Віктор Пастухов. Також були присутні керівник КЗ РМСТК Сергій Головня, голова Рівненського обласного осередку ФМСУ Микола Косинський, суддя Михайло Нечаєв, директор видавництва "Волинські обереги" Віталій Власюк та палкі уболівальники спідвею Ірина Черниш і Павло Корнелюк.



На початку всі присутні привітали Ігоря Кириловича Звєрєва з Днем народження, адже йому у перший день весни (за старим стилем) виповнилося 56 років! А Микола Косинський та Сергій Головня вручили Ігорю Звєрєву диплом, подарунки та пам'ятні фотографії і ювілейну статуетку до 60-річчя рівненського спідвею:




Анатолій Миронов розповів про перші кроки у спідвеї Анатолія Жабчика, котрий прийшов у вознесенську секцію спідвею у 1975 році.

Своїми враженнями та долученням до спідвею поділився Віталій Власюк, завдяки партнерській діяльності з яким і став можливий вихід книги.

Також Анатолія Павловича Жабчика привітали з присвоєнням звання судді національної категорії з мотоспорту, і Микола Косинський вручив ювіляру посвідчення ФМСУ і диплом Федерації:



Сергій Головня також привітав ювіляра та вручив пам'ятні фотографії і ювілейну статуетку до 60-річчя рівненського спідвею:




Сергій Головня також привітав ще одного нашого ветерана спідвею з Днем народження - Віктора Пастухова, котрому 02 березня 2020 року виповнився 51 рік, вручивший йому також пам'ятні фотографії і ювілейну статуетку до 60-річчя рівненського спідвею:



Приєднуюся до вітань всім нашим ветеранам і бажаю Анатолію Жабчику, Ігорю Звєрєву та Віктору Пастухову міцного здоров'я та нових досягнень у спідвеї!

Насамкінець Сергій Головня запросив усіх ветеранів на презентацію фільму, присвяченому 60-річчю рівненського спідвею. 
Вона відбудеться 17 березня 2020 року за адресою:
вул. Лермонтова, 6, м. Рівне о 12:00 год. у "Майстерні міста Рівне".

Немає коментарів: