Badge "50 years of speedway in Rovno"

19 серпня 2017 р.

Кубок з командної гонки Італія - СРСР, що відбулася в Лоніго на початку вересня 1965. До обговорення!

Нещодавно на форумі РС, на якому я вже не "живу" більше 3 років, з'явилася інформація про те, що на одному із російських Інтернет-магазинів продається Кубок Габдрахмана Кадирова, завойований у 1965 році в італійському Лоніго. Стартова ціна - 25000 р.:





Користувачі форуму обурюються, що розпродається історія спідвею та припускають, що належність Кубка саме Кадирову - сумнівна, адже Кубок - командний...

Тема гонок збірної СРСР та Італії в Лоніго на Парко Іпподромо у вересні 1965 року досить активно обговорювалася упродовж осені 2010 - осені 2011 рр. на іншому форумі - СФ. І там є інформація вся, яку вдалося знайти.

Проте, незважаючи на те, що 2 гонки в Лоніго були командними, і обидві завершилися перемогою збірної СРСР із одинаковим рахунком 17:73, Кубок міг бути вручений радянським гонщикам за найкращі індивідуальні показники. 
А вони є такими:
1) у першій гонці Ігор Плєханов набрав 14 пунктів; Віктор Трофимов - 13 пунктів (2-е місце) і три наших гонщики здобули по 12 пунктів - Володимир Соколов, Юрій Чекранов та Габдрахман Кадиров;
2) у другій гонці максимальну кількість очок здобув Геннадій Куриленко - 15; Юрій Чекранов та Габдрахман Кадиров - на другій позиції з 13 очками кожен; Віктор Трофимов набрав 12 пунктів, і це 4-е місце.

Можливо за індивідуальний показник у другій гонці і було вручено Кубок... Або навіть 2 Кубки...

Лот в Інтернет-магазин надійшов від продавця з Уфи...

Пропогую обговорити.

Немає коментарів: