Badge "50 years of speedway in Rovno"

5 жовтня 2020 р.

Віктор ТРОФИМОВ-молодший - перший рівнянин у Гран-Прі. Торунь. Мотоарена ім. Маріана Розе. 02-03.10.2020 р.

Те, чого очікували тисячі рівненських уболівальників спідвею упродовж 25 років, - відбулося!

Вперше рівненський гонщик виступив у Гран-Прі!

02-03 жовтня 2020 року у Гран-Прі дебютував Віктор Трофимов-молодший, продовживши епохальні виступи своїх знаменитих дідуся - Віктора Івановича Трофимова та батька - Володимира Вікторовича Трофимова, котрі ще в доГран-Прішну епоху регулярно виступали в особистих чемпіонатах світу упродовж відповідно 15 сезонів (поспіль, 1962-1976 рр.) та 14 сезонів (1984-1987, 1989-1994, 1996-1998, 2000 рр.).

Віктор Трофимов-молодший став 22-м рівненським гонщиком, хто виступав в особистих чемпіонатах світу. Він був заявлений першим запасним двох заключних раундів Гран-Прі 2020 року (стартовий № 17).

Це відбулося в Польщі, м. Торунь, на Мотоарені ім. Маріана Розе! 35 років тому назад в цьому місті, але на старому треку, виступав Володимир Трофимов, успішно пройшовши кваліфікаційний раунд особистого чемпіонату світу.

Першого дня, коли відбувався 7-й раунд Гран-Прі 2020 року, Віктору Трофимову-молодшому не вдалося випробувати мокру  доріжку треку.

Другого дня все йшло до того, що знову запасному гонщику не випаде нагода виїхати на старт. Проте після падіння у 14-му заїзді данця Нільса-Крістіана Іверсена, який не зміг далі продовжити боротьбу, у 18-му заїзді замість нього виїхав Віктор Трофимов-молодший. Він стартував з 2-ї доріжки разом з двома чемпіонами світу - Бартошем Змарзліком (Польща) та Джейсоном Дойлем (Австралія) та потужним данцем Леоном Мадсеном. У 1-му віражі юніор їхав деякий час першим, нав'язуючи боротьбу іменитому тріо. Але це Гран-Прі, і зрештою Віктор став 4-м, фінішувавши на цій же позиції.

Таким чином, Віктор Трофимов-молодший назавжди вписав своє ім'я та прізвище у реєстр гонщиків, хто хоч раз стартував у Гран-Прі!

Вітаємо молодого гонщика та його команду з дебютом та віримо, що попереду у Віктора нові старти та перші і нові перемоги у цьому турнірі!!!

І здається, вже Віктор став дорослим гонщиком, та в майбутньому знову весь спідвейний світ бачитиме Віктора Трофимова (без додатку молодший), знаючи, що він нащадок Великої спідвейної династії ТРОФИМОВИХ, якій цього року виповнилося 50 років!!!

Немає коментарів: